Srpska napredna stranka ima kandidate za kneza u svih devet sela

Srpska napredna stranka spremna je za predstojeće izbore u mesnim zajednicama, istaknuto je na konefernciji za novinare.

-Želim da se zahvalim svima koji su podržali naše kandidate u selima. Pojedini kandidati su članovi stranke, a neki od njih nisu članovi naše političke partije i po našim procenama oni će biti najbolji predstavnici sela u kojima su kandidovani. To su: Nedeljko Cimeša iz Banatske Topole, Milenko Vasiljević iz Sajana, Bojan Mikalački iz Bašaida, Miodrag Komanov iz Iđoša, Dušan Marjanović iz Ruskog Sela, Dragoljub Ćosić iz Novih Kozaraca, Milan Majstorović iz Nakova, Živko Ugrenović iz Mokrina i Gojko Rodić iz Banatskog Velikog Sela. Ima dosta novih imena koja se do sada nisu isticala i drago nam je što je to tako – istakla je Aleksandra Majkić, potpredsednica GrO SNS.

Ona je pozvala meštane sela da podrže njihove kandidate:

-Za seoske mesne zajednice svake godine izdvaja se sve više novca u: infrastrukturu, kulturu, obrazovanje, sport.

Komentarišući izjavu predstavnika opozicije da će bojktovati izbore za predsednike mesnih zajednica Aleksandra Majkić je rekla:

-Predstavnici opozicije proteklih nekoliko meseci traže da se raspišu izbori, a sada kada su raspisani oni ih bojkotuju. Trebalo bi između sebe da se dogovore da li žele izbore ili ne. Ipak, opozicija bojkotuje izbore kada je shvatila da u selima ne mogu da nađu kandidata koji će stane ispred njihovog imena.

U ovoj partiji ističu da bi voleli da imaju konstruktivnu opoziciju.

-Bojkotom izbora, opozicija je sama sebe uništila – zaključila je Majkić.

Aleksandra Majkić dodala je da su kandidate za predsednike mogli da predlažu i grupe građana i političke partije.