Sportski vikend u znaku košarke i stonog tenisa

Ovog vikenda biće odigrano 11. kolo Druge košarkaške lige Sever. „Velika Kikinda“, koja je trenutno četvrta na tabeli ugostiće sutra ekipu „Sivca“, koji imaju bod više od i nalaze se na jednoj poziciji iznad Kikinđana. Meč se igra u hali Sportskog centra „Jezero“ i počinje u 18 sati i 30 minuta. Pred bašaidskom „Vojvodinom“ ovog vikenda takođe je veliki izazov, budući da sutra gostuje somborskom „Džokeru“, koji ima bolji skor u dosadašnjem toku prvenstva.

Ljubitelji stonog tenisa ovog vikenda moći će da gledaju mečeve petog kola Prve savezne lige, u okviru koje će „Galadska“ dočekati niškog „Železničara“. Kikinđani su do sada izgubili samo jedno kolo, baš kao i njihovi ovonedeljni rivali, pa će mečevi biti neizvesni. Utakmice se igraju u fiskulturnoj sali OŠ „6. oktobar“ i počinju u 18 sati.

Kikindske odbojkašice će, u okviru devetog kola Druge lige Srbije, gostovati „Rumi“. Domaćice zauzimaju treće mesto na tabeli i važe za favorite u ovom meču, budući Kikinđanke u dosadašnjem toku prvenstva, u kojem igraju kao debitantkinje, nisu zabeležile nijednu pobedu. Vaterpolisti ŽAK-a takođe će ovog vikenda igrati u gostima. U okviru trećeg kola Prve B lige Kikinđani će sutra odmeriti snage sa igračima novosadskog „Dunava“, koji u dosadašnjem toku prvenstva nisu zabeležili nijednu pobedu, dok ŽAK uz jednu pobedu i jedan poraz ima polovičan učinak.