Sportski vikend u znaku fudbala i džudo turnira

„Mladost“ iz Omoljice proteklog vikenda porazila je „Slobodu“, a sutra će se sastati sa „Kikindom“, dok će tim iz Novih Kozaraca pokušati da se na domaćem terenu vrati pobedničkom nizu, a rival će mu biti „Radnički“ iz Kovina. Pred svojom publikom igraće i ŽAK, koji u nedelju dočekuje „Vojvodinu 1928“ iz Perleza. „Kozara“ sutra putuje u Banatski Karlovac, na duel protiv „Proletera“, dok je pred fenjerašom grupe „Poletom“ najteži zadatak, jer ga očekuje lider „Vršac“. Utakmice počinju u 16 sati i 30 minuta.

Vojvođanska liga Istok – 28. kolo

OFK Kikinda 1909 – Mladost (O)

Sloboda – Radnički

ŽAK – Vojvodina 1928

Proleter – Kozara

Vršac – Polet

Prednost domaćeg terena imaće lokalni klubovi koji nastupaju u Područnoj ligi Zrenjanin. Bašaidska „Vojvodina“ ugostiće „Banat“ iz Čente, a ruskoselska „Crvena zvezda“ „Mladost“ iz Banatskog Despotovca. Mečevi se igraju u nedelju u 17 sati.

Područna liga Zrenjanin – 27. kolo

Vojvodina – Banat

Crvena zvezda – Mladost (BD)

U Međuopštinskoj ligi Kikinda – Žitište igraće se 20. kolo. Mokrinski „Delija“ sutra će dočekati „Roham“ iz Nove Crnje, a „Napredak“ iz Banatske Topole će se u nedelju sastati sa „1. oktobrom“ iz Srpskog Itebeja.

Međuopštinska liga Kikinda – Žitište – 20. kolo

Delija – Roham

Napredak – 1. oktobar

Podsećamo, sutra će u hali SC „Jezero“ sa početkom od 11 sati biti održan Memorijalni džudo turnir „Dragan Ciganović Ciga“ i 35. Kup Kikinde. Organizator događaja, Džudo klub „Partizan“ očekuje učešće između 300 i 500 sportista iz zemlje i inostranstva.