Sportski vikend u znaku fudbala i basketa „tri na tri“

Ljubitelji lokalnog fudbala od ovog vikenda moći će da uživaju u mečevima gradskih i seoskih klubova. Pred domaćom publikom sutra će zaigrati OFK „Kikinda 1909“ koja dočekuje „Begej“ iz Žitišta i novokozaračka „Sloboda“, koja će ugostiti „Slogu“ iz Plandišta. Do sada najbolje rangirani lokalni klub Vojvođanske lige Istok „Kozara“ putuje u Kovin gde će je dočekati „Radnički“, dok će istoimeni klub iz Sutjeske ugostiti kikindski ŽAK. Mečevi počinju u 17 sati.

Vojvođanska liga Istok – 1. kolo

OFK Kikinda 1909 – Begej

Sloboda – Sloga

Radnički (K) – Kozara

Radnički (S) – ŽAK

Na teren će i fudbaleri koji nastupaju u Područnoj ligi Zrenjanin. Od ove godine tu su mokrinski „Delija“, pridošlica iz Međuopštinske lige Kikinda – Žitište, koji će sutra u prvom kolu odmeriti snage sa „Lehelom“ iz Mužlje, dok će nakovački „Polet“ koji je ispao iz Vojvođanske lige Istok prvi meč u sezoni igrati u nedelju u Kumanu protiv „2. oktobra“. Istog dana pred svojom publikom, „Crvena zvezda“ iz Ruskog Sela ugostiće „Mladost“ iz Lukićeva. Najavljene utakmice počinju u 17 sati i 30 minuta.

Područna liga Zrenjanin – 1. kolo

Delija – Lehel

2. oktobar – Polet

Crvena zvezda – Mladost

Finale turnira basketa „tri na tri“ biće održano sutra u dvorištu Gimnazije „Dušan Vasiljev“ u 21 sat. Šampion turnira biče bogatiji za 60.000, drugoplasirani za 35.000, a osvajači trećeg mesta za 20.000 dinara. Ulazak na sve utamice je besplatan.