Sportski savez Kikinde nagradio najuspešnije boksere

Kikindski bokseri decenijama se nalaze u samom vrhu ovog sporta. Ove godine, dvoje naših mladih sugrađana postali su državni prvaci, a Omladinski bokserski klub „Kikinda“ ima i jednu vicešampionku. Zlatne medalje osvojili su Sara Škapik i Branislav Detki, dok se srebrom okitila Dragana Golić. Takmičenje na kojima su postali prvaci Srbije održano je maja u Kragujevcu.

Tim povodom Sportski savez Kikinde nagradio je troje mladih boksera vaučerima u vredosti od 7.000 dinara za kupovinu u jednoj sportskoj radnji.

-Postalo je već tradicija da nagrađjujemo najbolje kikindske sportiste kupovinom opreme ili neophodnih rekvizita. Boks je specifičan sport, pa smo odlučili da najuspešnijima uručimo vaučere za kupovinu onoga što oni smatraju važnim, kaže Milorad Aleksić, predsednik Sportskog saveza Kikinde.

Trener mladih boksera Slobodan Vujanić istakao je da OBK „Kikinda“ 34 godine osvaja titulu prvaka države, što je uspeh kako za takmičara, trenera, ali i samog grada.

U Sportskom savezu Kikinde ponosni su na rezultate mladih boksera. Uručene nagrade samo su jedan od vidova motivacije da nastave sa uspesima.