Gradski odbor SNS: Stručnjaci opozicije ne znaju da pomnože dva broja

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Peter Palatinuš, član Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi

Veliki stručnjak ni za šta, koji godinama služi za uveseljavanje naroda, oglasio se u stranačkom biltenu svoga kolege i doživotnog političara u pokušaju, Željka Bodrožića, iznoseći niz nebuloza i neistina, prozivajući Srpsku naprednu stranku za sve i svašta.

Prvo su veselom Mikiju Paniću i još veselijem Bodrožiću zasmetale firme koje su otvorile pogone u Kikindi i koje su zaposlile veliki broj sugrađana. Zatim im je zasmetalo i što se brine o penzionerima i što se za penzionere organizuju izleti. Sada im smeta i to što se pokušava naći rešenje za gradsku “Toplanu”, za potpunu obnovu grejne infrastrukture.

Međutim, koliko god bili ostrašćeni, u neku ruku možemo i da shvatimo njihovu mržnju i zavist zbog rezultata koji ostvaruje Srpska napredna stranka, jer su rezultati njihove vlasti isti kao i Mikijevo i Bodrožićevo poštenje – ne postoje.

Saopštenje GrO SNS
Ekonomski “genije” Miki, barata brojkama, milionima evra, a koliko se u sve razume, najbolje govori citat iz teksta – “navršilo se pet punih godina ili 1.230 dana kako Kikindom vlada Srpska napredna stranka”. Stvar je opšteg obrazovanja poznavanje činjenice da godina ima 365 dana, a matematika iz prvog razreda osnovne škole nam govori da ako tu brojku pomnožimosa 5 godina dobijemo rezultat od 1825 dana.

Neko ko ne ume da izračuna koliko u pet godina ima dana, priča o milionima?! Kakvi li su tek ostali stručnjaci u toj opozicionoj svaštari, kada im je Miki Panić, koji nije u stanju da bez greške pomnoži dva broja, glavni adut?