Slavili rukometaši, košarkaši, odbojkaši i odbojkašice

Rukometaši “Kikinde Grindeks” u pretposlednjem kolu ARKUS lige Srbije na domaćem terenu sa 28:25 savldali su “Rudar” iz Kostolca. Obe ekipe u ovom meču igrale su sa kadrovskim problemima. Zbog povreda nisu mogli da računaju na sve igrače. I pored poteškoća grindeksovci su uspeli da osvoje važne bodove. I dalje su na 5. mestu na tabeli sa 15 bodova. Rukometašice „Kikinde“ u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Super B ligi Srbije sa 36:25 poražene su na svom terenu od ekipe „Kučevo“. Trener Dragan Mrakić napominje da je polusezona završena ispod svih očekivanja jer su izgubljeni važni bodovi u utakmicama koje su igrane kod kuće. Drugi deo prvenstva počinje u februaru i Mrakić smatra da njegove izabranice ne mogu sebi više da dozvole da gube od slabijih ekipa.

Košarkaši „Velike Kikinde“ pred domaćom publikom sa 94:59 slavili su protiv „Basketbal Starsa“ iz Futoga. Predviđanja trenera Mirka Bucala, kako će se završiti utakmica 10. kola Druge regionalne lige – Sever, su se ostvarila, a i ovoga puta on je pružio šansu mlađim igračima. Na tabeli su Kikinđani 4. sa 15 bodova.

Odbojkašice „Kikinde“ sa 3:0 slavile su protiv „Krajišnika“ u 8. kolu Vojvođanske lige -Jug. Ovom pobedom Kikinđanke su zauzele 2. mesto na tabeli sa 16 bodova. I ekipa „KI 0230“ sa 3:1 savladala je „Proleter“ u Zrenjaninu i sada su šeste sa 9 bodova.

Odbojkaši „Kikinde“ u Prvoj vojvođanskoj ligi-Zapad upisali su još jednu pobedu. Sa maksimalnih 3:0 pobedili su Maglić.