Slavili odbojkaši, odbojkašice, košarkaši

Rukometaši “Kikinde Grindeks” u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva poraženi su u Beogradu sa 35:30 od ekipe “Obilić”. Za poraz je najviše zaslužna loša odbrana Kikinđana. Grindeksovici su polusezonu završili su na 6. mestu ARKUS lige sa 15 bodova. Sledi pauza, a prva utakmica u nastavku prvenstva je 1. februara kada će Kikinđani ugostiti prvoplasirani pančevački “Dinamo”.

Košarkaši “Velike Kikinde” u 11. kolu i poslednjem kolu ovog dela prvenstva u Drugoj regionalnoj ligi – Sever sa 81:65 pobedili su u Zrenjaninu ekipu „Petrovgrad“. Prvi deo prvenstva kikindski košarkaši završili su kao trećeplasirani sa 16 bodova. Nastavak prvesntva je 1. februara.

Odbojkašice „Kikinde“ u 9. kolu Vojvođanske lige -Jug na svom terenu sa 3:1 u setovima savladale su ekipu „Banat“ iz Vršca. Tim koji predvodi trener Dragan Pecarski i dalje je na drugom mestu na tabeli. I ekipa „KI 0230“ kod kuće je sa maksimalnih 3:0 savladala „Krajišnik“. MOK u 9. kolu Prve vojvođanke lige – Zapad sa 3:0 u Turiji je savladao ekipu „Mladost“. Naredne nedelje igra se poslednje kolo u kom će Kikinđani kao jesenji prvaci pred domaćom publikom odigrati utakmicu protiv ekipe „Novi Sad 2“