Saša Pantić nasmejao Kikinđane predstavom „Kad voljim, voljim“

U velikoj sali Kulturnog centra Saša Pantić izveo je svoju hit komediju „Kad voljim, voljim“. Komad na sarkastičan način, uz dosta britkog humora, predstavlja mentalitet naroda sa prostora bivše Jugoslavije.

„Kad voljim, voljim“ je ljubavna komedija, ali ta emocija u predstavi nije rezervisana samo za drage osobe. Ovom glumcu je cilj je da nasmeje ljude, jer je osmeha poslednjih godina sve manje.

Predstava se izvodi od februara i do sada su je videli gledaoci širom Srbije i Bosne i Hercegovine. Kako ističe, kao mladić zavoleo je humorističke programe koji su izvodili bardovi našeg glumišta Miodrag Petrović Čkalja i Mija Aleksić, a kasnije i duhovitost sarajevske Top liste nadrealista.

-To je sastavni deo umetnosti, kada ti svojim radom „nateraš“ nekoga da stvori svonju umetnost. Da li je to približno, manje ili više dobro nije toliko važno. Ono što je značajno je da si svojim radom nekoga inspirisao da se bavi tim poslom. Zbog toga sam zahvalan i Miji i Čkalji i „Nadrealistima“ što su me tinejdžera naveli na ovoj posao, jer sam voleo to što su oni radili. 

Naš sagovornik naglašava da naš narod ima smisla za humor, a tome svedoče i velike posete njegovih predstava poput „Kursadžija“ i „Policijske stanice“. Kikindska publika uživala je u pričama duhovitog Pantića, koji u svojim šalama nije izuzeo nikoga.