Saopštenje za medije Srpske napredne stranke Kikinda


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kikindi neće i ne može više ćutati na saopštenja i izjave stranaka i pojedinaca na kojima bi im pozavideo i Baron Minhauzen. Posebno nećemo dozvoliti da nam pametuje profesionalni besposličar koji u svojoj 55-oj godini propalog života ili šeta tuđe kučiće, ili se sakriva iza žbunja na Trgu i vreba nekoga da mu plati kafu.

Čestitamo Paniću što je ujedinio kikindsku opoziciju, što govori u njeno ime i još više mu čestitamo što je zajedno sa Željkom Bodrožićem stao na njeno čelo. Panić je izneo da su intenzivirali rad na terenu. Vlasnici kikindskih kafića su počeli da trljaju ruke, znajući šta je za našeg Mikija teren. A istina je teška i gorka po njih, znamo svi. Teško onoj stranci gde ovaj dvojac zajaše na funkcije. Propast im je osigurana!

Što se tiče Srpske napredne stranke, mi im želimo da što duže budu na čelu opozicije, ali ćemo se boriti da nikad ne dođu na čelo Kikinde. Kada su bili vlast, zajedno sa svojim pajtašima, pokazali su da jedino znaju da uzimaju pare za sebe i da uništavaju budžet, i u tome su dokazani šampioni. Poznati duo reketaša danas to malo drugačije radi, Panić za pepeljare i besplatne kafe, a Bodrožić za novine. Srećom pa ih svi znamo, a one koje mogu da izreketiraju je sve manje. Mi im sigurno nećemo to dozvoliti, jer za Kikindu više nema popravnog ispita.

Peter Palatinuš
Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi