Saopštenje Srpske napredne stranke Kikinda – Stanislava Hrnjak

Saopštenje Srpske napredne stranke Kikinda – Stanislava Hrnjak

Ne treba nikoga da čudi kada se urednik „Kikindskih“, Željko Bodrožić, u nedostatku tema za pljuvanje seti Branislava Blažića i kao „vest“ i „novost“ objavi događaj iz oktobra prošle godine. Nema čovek redakciju, a ne može sve postići dvojac Bodrožić – Panić.


Vrlo je lako uočljivo da Bodrožić jedino novac vidi u svemu i svakome. To mu je jedina tema, zbog novca je spreman i da „reketira“ i da reklamira i da hvali i da kudi. Kikinda je primer kako lokalna samouprava treba da reši deponovanje otpada i tek će biti privilegovana gradska uprava, na našu sreću, a Bodrožićevu žalost. To mu, naravno, neće biti tema, jer on ne podnosi rezultate i najviše bi voleo da svi živimo okruženi divljim deponijama koje gore.

Bodrožić se godinama lažima, insinuacijama, neznanjem, ostrašćenošću i mržnjom obrušava na ljude iz Srpske napredne stranke koji ovaj grad i zemlju svojim radom uvode u život dostojan čoveka. Ipak je jasno da građani Kikinde prepoznaju ko šta zna i ume i zato će mu teško, ili gotovo nikako, dati priliku da u Kikindi upropasti i razruši sve čega se dohvati.

Stanislava Hrnjak
članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kikindi