Šampioni podigli pobednički pehar

Rezultat utakmice između rukometaša „Kikinde Grindeks“ i reprezentacije Prve lige Sever bio je 44:42. Meč je bio revijalnog karaktera i protekao je bez tenzija, ali i uz dosta atraktivnih poteza. Nakon toga, kapiten Kikinđana podigao je pobednički pehar i igrači, trener i uprava proslavili su ulazak u Super B ligu.

Trener Dušan Pašić ponosan je na svoje igrače, koji su vredno radili tokom cele godine. U sezonu su ušli sa jasnom ambicijom da budu prvaci lige i to su i ostvarili.

-Iza nas je mnogo treninga, mnogo izgubljenih živaca, ali posle ovakve sezone sve se to zaboravlja. Nećemo ovde stati. Očekuje nas odmor od tridesetak dana, nakon kojeg počinjemo sa pripremama za Super B ligu. Videćemo ko ostaje u klubu, ko odlazi i popričati o potencijalnim novim imenima.

Sezona i rezultati su pokazali da je ekipa „Kikinde Grindeks“ superiornija u odnosu na rivale iz Prve lige Sever, pošto je prvenstvo faktički bilo rešeno nekoliko kola pre kraja. Oni veruju da uz kontinuirani rad, trud i zalaganje mogu da ponove ovakav rezultat i u višem rangu takmičenja.