Rukometašice ubedljive u Kladovu

U 8. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela na gostovanju u Vršcu izgubila je sa 4:1. Trener Slobodan Mitrović ističe da je usled dosta povređenih igrača „Kozara“ bila hendikepirana, ali i da su golovi primljeni posle prekida. Na tabeli „Kozara“ zazuzima 14. poziciju sa 6 bodova.

U Vojvođanskoj ligi -Istok OFK „Kikindu 1909“ u derbi susretu u Elemiru sa 1:0 poražena je od „Naftagasa“. „Sloboda“ iz Novih Kozaraca kao domaćin sa 1:0 savladala je „Mladost“ iz Omoljice. ŽAK je kao domaćin sa 2:0 izgubio od „Jedinstva“ iz Novog Bečeja. Na tabeli „Sloboda“ je drugoplasirana sa 17 bodova, sa dva boda manje „Kikinda 1909“ je četvrta, dok je ŽAK 14. sa 6 bodova.
U Područnoj ligi Zrenjanin mokrinski „Delija“ sa 3:1 kao domaćin pobedio je „Klek“. Nakovački „Poletu“ izgubio je sa 3:2 u Knićaninu od „Potisija“. Ruskoselska „Crvena zvezda“ u Farkaždinu sa 1:0 slavila je protiv „Tamiša“. Na tabeli „Crvena zvezda“ je 5. sa 15 bodova, sa dva boda manje „Delija“ je osmi, a „Polet“ je na 13. poziciji sa 7 bodova.U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ bašaidska „Vojvodina“ sa 5:1 u Ravnom Topolovcu pobedila je „Omladinac“ dok je „Napredak“ iz Banatske Topole bio slobodan. Posle 6. kola „Vojvodina“ je na prvom mestu sa 16 bodova, dok je „Napredak“ pretposlednji sa 1. bodom.

Kikindske rukometašice u Super B ligi Srbije na gostovanju u Kladovu sa 35:14 pobedile su „Đerdap“. U Prvoj rukometnoj liga „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ iz Mokrina na domaćem sa 29:28 savladali su ekipu „Radnički“ iz Šida. Mokrinske rukometašice na gostovanju u Temerinu izgubile su sa 30:26.

U 1. kolu Druge regionalne košarkaške lige „Sever“ tim „Velike Kikinde“ u Futogu su sa 104:65 „Basketbol stars“. Počelo je i prvenstvo za košarkašice u Prvoj B saveznoj ligi. Sa 75:57 Kikinđanke su na domaćem terenu pobedile „Srem“ iz Sremske Mitrovice.

Teniseri „Galadske“ u Srpskoj ligi Sever pobedili su „Eđšeg“sa 4:1. Za ekipu su igrali Đukić, Mršić i Đurđev.