Rukometašice u hali “Jezero” dočekuju beogradski “Junior”

U 9. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela na domaćem terenu igra protiv ekipe „Dunav“ iz Starih Banovaca. Utakmica počinje sutra u 15 sati, a trener Slobodan Mitrović ističe da im je pobeda u ovom meču neophodna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Vojvođanskoj ligi Istok OFK „Kikindu 1909“ sutra u 15 sati na Gradskom stadionu dočekuje „Crvenu zvezdu“ iz Vojvode Stepe. „Sloboda“ iz Novih Kozaraca odlazi u Čentu gde igra protiv „Banata. Fudbaleri ŽAK-a takođe gostuje u Banatskom Karađorđevu gde ih dočekuje ekipa „Jedinstvo“.U Područnoj ligi Zrenjanin ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju u 15 sati u pred domaćom publikom igra protiv „Vojvodine“ iz Novog Miloševa. Nakovački „Polet“ u isto vreme dočekuje „Omladinac FAM“ iz Botoša. Mokrinski „Delija“ odlazi u Melence gde se sastaje sa „Rusandom“.U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ bašaidska „Vojvodina“ takođe u nedelju u 15 sati domaćin je „Rohamu“ iz Srpske Crnje. „Napredak“ iz Banatske Topole u isto vreme dočekuje „1.oktobar“ iz Srpskog Itebeja.

 

Kikindske rukometašice u Super B ligi Srbije u nedelju u 18 sati na parketu SC „Jezero“ igraju sa ekipom „Junior“ iz Beograda . U Prvoj rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ iz Mokrina na domaćem terenu igraju sa „Apatinom“. Mokrinske rukometašice u četvrom kolu putuju u Rumu gde se sastaju sa ekipom „Sloven“.

U 2. kolu Druge regionalne košarkaške lige „Sever“ tim „Velike Kikinde“ sutra u 14 sati u SC „Jezero“ igra protiv zrenjaninskog „Petrovgrada“. Košarkašice u Prvoj regionalnoj ligi Sever odlaze u Plandište gde će snage odmeriti sa istoimenim sastavom.