Kikindski rukometaši spremni za Super B ligu

Kikindski rukometaši u Super B ligu ulaze kao debitanti, baš kao i njihovi prvi ovosezonski protivnici, tim „Mačve“ iz Bogatića. Prema rečima trenera „Kikinde Grindeks“ Dušana Pašića, pripremni period i prijateljske utakmice pokazale su zadovoljavajuću formu njegove ekipe.

-U pripremnom periodu smo odigrali sedam utakmica. Trudili smo se da igramo protiv što jačih protivnika. Ove nedelje ćemo gledati da se što bolje taktički spremimo i skupimo što više informacija o ekipi „Mačve“. U pitanju je iskusan, spreman i kvalitetan tim. Ipak, moji momci su spremni, očekujemo tu utakmicu i nadam se pobedi.

Pobedi se nada i golman „Kikinde Grindeks“ Slavko Miškov, koji je rekao da su ambicije kluba i u ovoj sezoni na najvišem nivou. Jedno od pojačanja kluba je i Milan Lisica, koji je u Kikindu došao iz kaćanskog „Jugovića“. U ekipu se lako uklopio i deli mišljenje trenera i klupskog kolege kada se govori o željama za ovu sezonu.

 

Super B liga Srbije, koja je do sada bila jedinstvena, pretrpela je tokom leta izmene, tako da umesto jedne lige sa 12 klubova, postoje dve lige sa po 12 klubova. MRK „Kikinda Grindeks“ takmičiće se u grupi Sever – Centar, uz koju će postojati i grupa Istok – Zapad. Utakmica između MRK „Kikinde Grindeks“ i „Mačve“ igra se u subotu, u 18 sati i 30 minuta.