Rukometaši igraju komšijski, a odbojkašice gradski derbi

U 15. kolu Srpske lige VojvodinaKozaraiz Banatskog Velikog Sela dočekuje „Omladinac“ iz Novih Banovaca . “Sloboda” iz Novih Kozaraca putuje u Novi Sad gde ih dočekuje “Mladost”.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 13. kolu OFK “Kikinda 1909” sutra u 14 časova domaćin je „Proleteru“ iz Banatskog Karlovca. ŽAK u nedelju u 14 sati na stadionu Vašarište dočekuje „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 14. kolu prvoplasirana ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju u 13 sati i 30 minuta domaćin je „Tamišu“ iz Farkaždina. Polet“ iz Nakova putuje u Lukićevo gde ih čeka „Mladost“ . I fudbaleri „Delije“ iz Mokrina u subotu u 13 sati i 30 minuta igraju kod kuće sa „Mladosti“ iz Banatskog Despotovca. “Vojvodina” iz Bašaida na svom terenu u nedelju u 13 sati i 30 minuta igra protiv „Radničkog 1911“ iz Jaše Tomića.

U 5. kolu ARKUS lige Srbije rukometaši „Kikinde Grindex“ sutra u 18 sati domaćini su komšijskom derbiju protiv zrenjaninskog „Proletera“. Rukometašice „Kikinde“ u 4. kolu Super B lige sutra u 15 sati i 30 minuta u SC “Jezero” dočekuju “Topličanin” iz Prokuplja.

Košarkaši „Velike Kikinde“ 5. kolu Prve srpske lige putuju u Novu Pazovu gde igraju sa istoimenom ekipom .U 4. kolu Prve ženske regionalne lige Srbije košarkašice „Kikinde“ putuju u Banatsko Karađorđevo na megdan ekipi „Karađorđevo“.

MOK u 5. kolu Druge savezne lige odlazi u Somobr. U 3. kolo Prve vojvođanske lige odbojkašice „Kikinde“ i tima „KI 0230“ u nedelju u 18 sati igraju gradski derbi.

Vaterpolisti ŽAK-a u u Prvoj B ligi imaju dvonedeljnu pauzu.