Rukometaši dočekuju “Šamot 65” iz Aranđelovca

Kikindski rukometaši u subotu 18 sati u hali SC „Jezero“ dočekuju „Šamot 65“ iz Aranđelovca . Pobeda nad prvoplasiranom „Dubočicom 54“ iz Leskovca koju su ostvarili u prethodnom kolu još veći im je podstrek da osvoje značajne bodove, ovoga puta protiv „Šamota 65“ iz Aranđelovca.

-„Šamot 65“ je nezgodna ekipa, iako su poslednji na tabeli. Ne treba ih potceniti i toga smo svesni – rekao je Nenad Trumbetaš, rukometaš MRK „Kikinda Grindeks“.

Dokazalo se da je publika osmi igrač na terenu, napominje sportski direktor „Kikinde Grindeksa“ Vojislav Bulatović.Prema njegovoj oceni ekipa iz Aranđelovca koja gostuje u narednom kolu je kvalitetna.

-Njihov trenutni položaj na tabeli , na poslednjem mestu, ne govori o njihovom kvalitetu. Utakmice koje su izgubili izgubili su sa malom razlikom. Znaju da igraju i da se takmiče – rekao je Vojislav Bulatović, sportski direktor MRK „Kikinda Grindeks“.

Bulatović napominje da je se bliži kraj jesenjeg prvenstva i da je zadovoljan dosadašnjim učinkom prvotimaca. Rukometaši na tabeli zazuzimaju peto mesto na tabeli, a cilj im je ulazak u prve četiri ekipe što će im omogućiti plasman u plej of.