Rukometaši dočekuju “Obilić”, košarkaši počinju prvenstvo

U 7. kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela sutra u 15 sati i 30 minuta domaćin je „Vojvodini“ iz Perleza. Trener Slobodan Mitrović ističe da je utakmica presudna u ovoj fazi prvenstva jer će pobedom uhvatiti priključak sa klubovima koji su u sredini tabele. U Vojvođanskoj ligi -Istok sutra u 15 sati i 30 minuta OFK „Kikinda 1909“ dočekuje „Borac“ iz Starčeva. Istoga dana i „Sloboda“ iz Novih Kozaraca odlazi na megdan „Begeju“ iz Žitišta dok je ŽAK gost „Krajini“ u Krajišniku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U 7. kolu Područne lige Zrenjanin ruskoselska „Crvena zvezda“ u nedelju u 15 sati i 30 minuta domaćin je „2.oktobru“ iz Kumana. Istog dana i u isto vreme nakovački „Polet“ dočekuje „Klek“ iz Kleka. Mokrinski „Delija“ putuje u Bočar gde se sastaje sa „Jedinstvom“.

U Međuopštinskoj ligi „Žitište-Kikinda“ bašaidska „Vojvodina“ domaćin je „Proleteru“ iz Međe. „Napredak“ iz Banatske Topole putuje u Hetin gde igra protiv „Terekveša“.

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ u trećem kolu ARKUS lige sutra u 19 sati u SC „Jezero“ domaćinu su ekipi „Obilić“ iz Beograda. U U Prva rukometnoj ligi „Sever“ rukometaši „Crvene zvezde“ iz Mokrina biće gosti ekipi „Banatskog Karlovca“. Mokrinske rukometašice dočekuju „Halas Jožef“ iz Ade.

Počinje i prvenstvo za košarkaše. U 1. kolu Druge regionalne lige – Sever košarkaši „Velike Kikinde“ dočekuju „Bagljaš“ iz Zrenjanina.