Restoran “Bela Vila”, dobro mesto za provod i doček Nove godine, stav je sugrađana…

Kikindski restorani su u prazničnoj noći bili dobro posećeni. Mladi i stariji sugrađani su u zavisnosti od ponude birali gde će dočekati Novu godinu. “Bela Vila” je i ovoga puta, za svoju ponudu beležila rekordan odziv.

Restoran “Bela Vila” je  već nedljama pre najluđe noći  rasprodao  svoj kapacitet. Dobra atmosfera, veselje moglo se već na samom početku večeri zabeležiti u svim salama restorana. Kako se veče bližilo kulminaciji, atmosfera je bilo sve više uzavrela, te se igralo i pevalo, slikalo, snimalo, a po malo i ljubilo, sve u stilu najluđe noći.

Kako bi sve proteklo prema pravilima i kako bi se ispoštovao osnovni red, koji propisuje takav objekat, ipak je potrebna i izvesna kontrola nadležnih organa, koji su budno motrili kako dve tri čaše žestokog pića ne bi dovele do neželjenih posledica.  

 

Osim dobre muzike, švedskog stola prepunog raznovrsne hrane, ambijent je bio dovoljno atraktivan da privuče grupu od blizu 15 komšija, iz susedne Rumunije da dođu  i najluđu noć baš ovde provedu, kako nam je u izjavi rekla Hermina Pop…

 

Mi smo iz Rumunije, iz mesta Arad, pored Temišvara. Ovde smo sa projateljima, nas više od 11. Nije nam prvi put da smo u Srbiji. Bili smo do Kopaonika, na skijanju, pa zatim do Novog Sada i do drugih mesta, ali nam je u Kikindi prvi put da gostujemo. Ovde je predivno, ljudi su vrlo gostoljubivi i prijatni, hrana je predobra, ali i muzika…