„Rastimo uz ples“

PU „Dragoljub Udicki“ organizovala je na trgu svečanu priredbu, u kojoj su se predškolci uz muziku i ples pozdravili sa svojim vaspitačima, koji su sa njima i učestvovali u manifestaciji „Rastimo uz ples“.

Na ovom događaju učestvovala su deca iz svih 18 vrtića naše ustanove. Ova manifestacija održava se u zemljama regiona, a Kikinda joj se prvi put priključila. Učestvuje 17.240 dece, koja su u isto vreme i uz istu koreografiju pozdravila roditelje, bake, deke i ostale prisutne sugrađane. U Kikindi imamo 464 predškolaca, koji su se od vrtića pozdravili na najlepši način, kaže Vladimir Radlović, v.d. direktora PU „Dragoljub Udicki“.

Ponosni roditelji, bake, deke pomno su pratili koreografiju predškolaca i vaspitača. Deca su bila obučena u jednobojne majice, koje su predstavljale jednakost i pripadnost određenom vrtiću. Ova školska godina bila je veoma uspešna za PU „Dragoljub Udicki“, a svečana priredba predstavlja krunu rada vaspitača.

Predškolci sa kojima smo razgovarali veoma su srećni što će od septembra postati školarci. Uživali su u priredbi, a najlepši im je bio završni “Pačiji ples”, u kojem su zaigrali sa roditeljima. Kažu da će im iz vrtića najviše nedostajati drugari i vaspitačice, a nadaju se da će u školi dobivati petice.

Nema sumnje da će tako i biti. Kikindskim predškolcima svi su poželeli puno uspeha i sreće, jer su oni su ponos kako svojih porodica, tako i vaspitača.