Radno vreme ustanova tokom prvomajskih praznika

Tokom praznika dežurna će biti Druga zdravstvena stanica u Svetosavskoj 53. Ona će raditi od 6 sati i 30 minuta do 19 sati i 30 minuta. Lekari će biti dežurni i u Dečijem i školskom dispanzeru tokom prazničnih dana od 9 do 17 sati. Objekat Apoteke „Cvejić“ u Braće Tatić GA4 i tokom praznika biće otvoren 24 sata.

Autobusi „Autoprevoza“ tokom praznika saobraćaće prema nedeljnom režimu vožnje, a šalteri „Pošte“ neće raditi do 3. maja.

Iz kompanije FCC Kikinda obaveštavaju da će u utorak 1. maja i u sredu 2. maja raditi po redovnom programu sakupljanja komunalnog otpada u gradu Kikinda i okolnim selima.

Radno vreme donekle su promenili i supermarketi. Objekti „Univereksporta“ sutra će raditi do 12, a „Ideje“ do 15 sati, dok će 2. maja raditi uobičajenim radnim vremenom. Sa druge strane, „Maksi“ će i 1. i 2. maja raditi od 7 sati i 30 minuta do 21 sata.

U JP „Kikinda“ potvrdili su nam da se parking sutra i prekosutra neće naplaćivati. Tokom praznika vožnja u „Ki taksiju“ plaćaće se po drugoj tarifi. Minimalna cena i dalje će biti 160 dinara, uz razliku da će kilometraža početi da se obračunava kao tokom vožnje nedeljom.