PUPS osuđuje napade na članove SNS u Kikindi

Gradski odbor PUPS u Kikindi najoštrije osuđuje prostački verbalni napad na članove Srpske napredne stranke, od strane propalog novinara Željka Bodrožića i smatra da uvrede koje su im izrečene ne priliče razumnom ljudskom biću.

Nakon što je konačno postao svestan činjenice da građani Kikinde ne podržavaju ono što on svakodnevno ispisuje u svom nedeljniku i da postoje ljudi koji su se oslobodili i drznuli da mu na takve laži odgovore, Bodrožić je svoje uvrede sa papira preneo na ulicu. Nikada u političkoj istoriji našeg grada nije zabeleženo da se neko razračunava na ulici sa političkim neistomišljenicima, sve dok se samozvana elita nije povampirila. Plašimo se da, u nedostatku argumenata i konkretnog plana i ideje za boljitak Kikinde, Željko Bodrožić, glumeći nekakvu žrtvu, ne pređe još jednu granicu i fizički nasrne na nekoga čije mu se razmišljanje ne dopada.

Pozivamo Bodrožića da skine masku novinara, kandiduje se na narednim izborima, ponudi drugačije planove i iznese kako on vidi vođenje grada. Iako znamo ishod njegove kandidature, želimo da konačno čujemo njegovo mišljenje, ukoliko ga uopšte ima. Nadležne državne organe pozivamo da deluju u skladu sa svojim ovlašćenjima i spreče dalje širenje nasilja i mržnje.

Gradski odbor Kikinda

Partija ujedinjenih penzionera Srbije