Prodajni bazar korisnika Centra “Naša kuća”. Tema: ljubav

I ove godine korisnici Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Naša kuća“ bili su pozvani na Novogodišnji prijem Njenog Kraljevskog Visočanstva Prenceze Katarine Karađorđević i humanitarne organizacije Lajflajn Čikago.

U okviru prijema uručeni su im i pokloni.

Korisnici Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Naša kuća“ i ove godine bili su pozvani na Novogodišnji prijem, koji je bio organizovan u Belom dvoru i gde su imali mogućnost da razgovaraju sa princezom Katarinom Karađorđević.

 

 

 

Kako navodi direktorica Centra, Cecilija Šajber ovo niije prvi put da budu gosti princeze Karađorđević, a sva je nada i da će to postati tradicionalno druženje:

 

 

 

-Prošle godine, u januaru dobili smo kombi, a ovog januara su nas ponovo kontaktirali. Ovoga puta su želeli da nas iznenade lepim paketima, sa korisnim priborom i odevnim predmetima.

Mi smo bili gosti na prijemu, u Belom dvoru. To je poseban doživljaj, za korisnike, koji su uživali u druženju.  Nadamo se da će se ova lepa saradnja i druženje nastaviti.

Vredni korisnici usluga Centra „Naša kuća“ su vrlo angažovani i često se okupljaju u okviru raznih radionica.

Kao i prošlog, tako su i ovog februara bili maštoviti u pripremama za Dan zaljubljenih. Korisnici su posebno bili zadovoljni što su mogli svoje proizvode da ponuda sugrađanima. Štand sa zanimljivim poklonima jedinstven je i samim tim je privukao pažnju šetača, koji su pokazali šta znači biti pozitivan pa i u devetoj deceniji života.

U Centru se polako pripremaju za još jedan vrlo bitan datum, Dan žena u martu, a kako kažu i ovoga puta će dati mašti na volju, koja je uvek izazivala divljenje od strane sugrađana.