Privlačenje novih investitora prioritet

Privlačenje investitora jedan je od ključnih prioriteta u radu gradske vlasti, što je definasano još na samom početku preuzimanja odgovornosti za vođenje grada, istaknuto je u emisijii „Rezervisano“ u kojoj je gost urednici Jeleni Crnogorac bio gradonačlenik Pavle Markov. Ove godine otvorene su dve nove fabrike „Tisa automotiv“ i „Kalcedonija“. Investiranje u postojeće fabrike nastavlja se i u narednoj godini. Svi uslovi za otvaranje novih fabrika u gradu su stvoreni, a u toku su pregovori sa dva investitora od kojih je jedan iz oblasti auto industrije.

TV „Rubin“ u narednoj godini poneće ime grada. Podsećamo da su odluku o tome da naša medijska kuća postane TV „Kikinda“ podržali odbornici Skupštine grada na poslednjoj radnoj sednici u ovoj godini.Kao jedina televizija u gradu, naša medijska kuća važan je činilac i pomoći će i dalje u promociji naše Kikinde.

Veliki novogodišnji intervju sa gradonačelnikom Pavlom Markovim možete pogledati u repriznim terminima u četvrtak u 20.30 sati, petak u 20 i nedelju u 10 časova. Emisiju „Rezervisano“ možete pogledati i na našem youtube kanalu