Predstojećeg vikenda na redu 7. i 8. kolo fudbalskog prvenstva

U 9. kolu Srpske lige “Vojvodina” “Sloboda” iz Novih Kozaraca sutra u 15 sati i 30 minuta na domaćem terenu igraju protiv „Dunava“ iz Starih Banovaca. Fudbaleri “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela putuju u Bečej gde ih dočekuje istoimena ekipa. Oba kluba pokušaće da upišu bodove jerje nakon 8. kola „Kozara“  12. sa 11 bodova,  a “Sloboda”je na poslednjem18. mestu sa svega šest osvojenih bodova.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 8. kolu OFK “Kikinda 1909” na Gradskom stadionu takođe sutra u 15 i 30 sati dočekuje „Begej“ iz Žitišta. ŽAK putuje u banatsko Karađorđevo gde igra sa ekipom „Jedinstvo“. U OFK „Kikinda 1909“ nadaju se da će se nastaviti pobednički niz, dok je za ŽAK važno da končano upišu bodove.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 8. kolu ruskoselska “Crvena zvezda”  u nedelju u 15 sati domaćin je ekipi Kleka. “Vojvodina” iz Bašaida istog dana i u isto vreme domaćin je „2.oktobru“ iz Kumana. “Delija”  iz Mokrina odlazi u Lukićevo gde ga dočekuje „Mladost“. Nakovački “Polet” putuje u Mihajlovo gde se susreće sa ekipom MSK.