“Predstave koje se pamte” na TV Kikinda: U subotu od 20 sati “Sve je to Elvis zakuvao”

U nameri da vam vreme koje provodite kod kuće ispunimo kvalitetnim i zanimljivim sadržajima, TV Kikinda predstojećeg vikenda počeće emitovanje predstava kikindskog Narodnog pozorišta. Serijal ćemo započeti predstavama koje više nisu na repertoaru, ali se, itekako, pamte. Biće ovo prilika da se starija publika podseti pozorišnih komada koje smo rado gledali, a mlađa da ih, po prvi put, pogleda.

Vašoj pažnji preporučujemo u  subotu od 20 sati predstavu “Sve je to Elvis zakuvao”. Ovaj komad premijerno je izveden 13. maja 2005. godine. Režirao ga je slovenački reditelj Jure Rudolf po knjizi “Elvis – monolozi”.

Američka spisateljica Levon Miler pozvala je tridesetoro američkih pisaca da u obliku monologa, po principu šta bi Elvis rekao, odgovore na neku zamišljenu situaciju iz života slavnog muzičara. Dramatizaciju je uradio Miloš Latinović, a u sjajnoj glumačkoj ekipi su Dragan Ostojić, Ana Marinkov, Gordana Roščić, Dragana Čretnik i Aleksandar Češljević.

“Sve je to Elvis zakuvao” pogledajte na Televiziji Kikinda u subotu od 20 sati ( repriza nedelja u 20 sati).

U narednom periodu, bićete u prilici da uživate i u predstavama kikindskog pozorišta: “Ženidba i udadba”, “Svetislav i Mileva”, “Revizor”, “Ti ludi tenori”…