Poznati trgovinski lanac PEPCO stiže u Kikindu krajem aprila

Poznati evropski maloprodajni lanac odevnih predmeta i opreme za kuću PEPCO otvoriće krajem aprila prodavnicu u Kikindi. Maloprodajni objekat sa širokim asortimanom pre svega odeće za decu, ali i celu porodicu kao i artikala za dekoraciju kuće, nalaziće se u prostoru bivšeg bioskopa “Zvezda”.

Obradovani smo činjenicom da je jedan trgovinski lanac koji radi na području Centralne i Istočne Evrope prepoznao Kikindu kao dobro mesto za otvaranje jednog od svojih objekata u Srbiji. U Kikindi će biti 25-ta prodavnica koja će biti otvorena u našoj zemlji. Posle dugo vremena, sa nestankom starih jugoslovenskih firmi čije smo prodavnice imali u našem gradu, ponovo ćemo imati nešto što je, sada jedan novi brend. Oni koji su putovali u okolne zemlje, Mađarsku i Rumuniju mogli su da se uvere kakva je to roba koju nude, i cene koje će,verujem, na vrlo prijatno iznenađene sugrađana biti i ovde u Kikindi– navodi za TV Kikinda član Gradskog veća Saša Tanackov.

Poljski trgovinski lanac PEPCO koji je počeo da posluje u Srbiji u prošloj godini, ima više od 2000 prodavnica u Evropi. U objektu u našem gradu, za početak će raditi šestoro ili sedmoro sugrađana.