Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva u fudbalu: na vrhu tabele „Kozara” i „Sloboda”

Jesenji deo fudbalskog prvenstva bliži se kraju, a za titulu lidera polusezone boriće se trenutno prvoplasirana ekipa na tabeli „Kozara“, koja sutra na svom terenu dočekuje „Mladost“ iz Omoljice, ali i „Sloboda“, koja za timom iz Banatskog Velikog Sela zaostaje samo jednim bodom. Novokozarčani poslednji meč igraju sutra u Beloj Crkvi, protiv tima „BAK“. Ostale ekipe sa teritorije grada u poslednjem kolu pokušaće da se pomere od donje crte i približe sredini tabele. „Kikindi“ će sutra rival biti „Jedinstvo“ iz Novog Bečeja, a ŽAK-u u nedelju istoimeni klub iz Banatskog Karađorđeva. Utakmice počinju u 13 sati.

Vojvođanska liga Istok – 15. kolo

Kozara – Mladost

BAK – Sloboda

Jedinstvo (NB) – OFK Kikinda 1909

ŽAK – Jedinstvo (BK)

Poslednje kolo igraju i fudbaleri u Područnoj ligi Zrenjanin. Igrači „Poleta“ sutra će ugostiti „Proleter 2006“ iz Zrenjanina, a dan kasnije ruskoselska „Crvena zvezda“ biće domaćin „Vojvodini“ iz Novog Miloševa, dok „Delija“ putuje u Botoš, gde će se sastati sa „Omladicem FAM“. Mečevi počinju u 13 sati.

Područna liga Zrenjanin – 15. kolo

Polet – Proleter 2006

Crvena zvezda – Vojvodina

Omladinac FAM – Delija

Pred svojim navijačima sutra će igrati košarkaši „Velike Kikinde“. Oni će, u okviru 8. kola Druge lige Sever, dočekati „Spartak“ iz Subotice. Utakmica se igra u hali SC „Jezero“ i počinje u 18 sati.

Rukometne ekipe igraće u gostima. Igrači mokrinske „Crvene zvezde“ će u 10. kolu Prve lige Sever otputovati u Vršac, gde ih dočekuje „Mladost“. Do sada nepobeđene igračice „Kikinde“ pokušaće da nastave dobar niz u Adi protiv tima „Halas Jožef“, dok će Mokrinčanke gostovati „Temerinu“.

U gostima sutra igraju i vaterpolisti ŽAK-a. Oni će u Beogradu, u četvrtom kolu Prve B lige odmeriti snage sa „Singidunumom“.

Igrači Muškog odbojkaškog kluba „Kikinda“ gostovaće ekipi „Mladost“ iz Omoljice, dok oba ženska odbojkaška tima mečeve igraju u Vršcu: klub „Ki-0230“ će na duel sa „Banatom“, dok će „Kikinda“ pokušati da savlada tim pod imenom grada domaćina.