Ponovo biramo najlepšu Kikinđanku: Prijavljivanje do 14. juna

Kikinda je drugu godinu za redom deo nacionalnog takmičenja za najlepšu devojku. Izbor za miss, koji organizuje kompanija „Miss Srbija“, biće upriličen 26. juna od 19 sati:

-Devojke mogu da se prijave do 14. juna. Kao i prošle godine, sama manifestacija će biti u restoranu „Rajska oaza“. Sve devojke su dobrodošle i svaka od njih ima priliku da pobedi, objašnjava organizatorka takmičenja Đurđina Vojvodić, koja je ujedno i koreograf i suoervizos.

Pravo na učešće u izboru imaju sve devojke sa teritorije grada, ali i okoline:

-Nama je bitno da do 26. juna imamo konačan broj prijavljenih. Devojke mogu uzeti učešće u izboru ne samo za miss Kikinde, već i ostalih gradova. Nakon 14. juna počinju polufinala i ima mnogo posla, zato do tad traje prijavljivanje.

Devojka koja pobedi ulazi u krug najlepših u zemlji i imaće priliku da se bori za titulu Miss Srbije:

-Kao što smo rekli i prošle godine, dvonedeljne pripreme biće održane u Porto Karasu u Grčkoj, a potom i nedelju dana u Beogradu. Izabrana misica dobija stipendiju na RNB koledžu i pravo na četvorogodišnje školovanje. Mi imamo devojke koje rade kao novinarke, voditeljke, manekenke. U svojoj kompaniji radim kao organizator i supervizor. Može može da se uspe. Ja sam tu nepune tri godine, a svašta lepo se izdešavalo.

Zainteresovane devojke se mogu prijaviti putem zvanične stranice Miss Srbije, kao i putem mail-a prijavemis.srbije@gmail.com. Potrebno je da prilože dve fotografije. Publika koja želi da prati ovo takmičenje može preko zvanične Facebook stranice izbor za Miss Kikinde da rezerviše karte, čija je cena 150 dinara. Takmičenje su pomogle mnoge lokalne firme.