Polovičan učinak fudbalera

Proteklog vikenda odigrane su fudbalske utakmice u sve tri lige u kojima se takmiče klubovi iz našeg grada. U 22. kolu Vojvođanske lige Istok “Kozara” iz Banatskog Velikog Sela je trijumfovala protiv “Vojvodine” iz Perleza rezultatom 4:0, a slavili su i prvotimci nakovačkog “Poleta” koji su sa 2:1 savladali “Radnički” iz Sutjeske. Poraz su pretrpeli fudbaleri ŽAK-a koje je sa 2:0 pobedila “Dolina” iz Padine sa koliko je izgubila i novokozaračka “Sloboda” od “Vršac Junajteda”.


U Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin takmiče se dva kluba iz našeg grada i oba su pretpela poraz. Utakmica između “Borca” iz Aleksandrova i OFK “Kikinde 1909” završena je rezultatom 1:0, a između “Jedinstva” iz Bočara i “Crvene zvezde” iz Ruskog Sela sa 3:1.
U Opštinskoj fudbalskoj ligi Žitište-Kikinda “1. oktobar” iz Itebeja izgubio je od “Borca” iz Iđoša, “Proleter” iz Međe savladao je rezultatom 6:3 fudbalere “Delije” iz Mokrina. Tim “Napretka” iz Banatske Topole utakmicu protiv “2.oktobra” iz Kumana završio je nerešenim rezultatom 2:2, dok je “Vojvodina” iz Bašaida sa 3:2 savladala “Begu” iz Novog Itebeja.
Na teren su izašli i košarkaši “Velike Kikinde”. Oni su u okviru Druge lige Sever izgubili od “Karađorđeva” iz Banatskog Karađorđeva rezultatom 88:79.