Poklon koncert na Dan zaljubljenih: Knez oduševio kikindsku publiku

Poklon koncert na Dan zaljubljenih: Knez oduševio kikindsku publiku

Uz legendarne hitove i romantične note posvećene ljubavi, Kikinđani su bili u prilici da 14.te februarske večeri uživaju u nastupu poznatog pevača i kantautora Nenada Kneževića Kneza.

Njegov muzički senzibilitet i prepoznatljiv stil u pop muzičkom maniru najbolja su preporuka da koncert baš ovog muzičara bude izbor i poklon lokalne samouprave za Dan zaljubljenih. 

Knez je tokom svoje dugogodišnje karijere više puta nastupao u Kikindi i to pred publikom svih generacija.

Pre 15,16 godina nastupao sam u Kikindi na trgu, devedesetih u jednoj diskoteci, a pre nekoliko godina na dečijem muzičkom festivalu baš ovde u pozorištu, ali tada nije bila renovirana sala. Oduševljen sam kako sve izgleda, i uzbuđen i srećan jer je Sveti Trifun kao i Sveti Valentin izuzetan povod da se slave ljubav i vino.

Ljubav je nepresušna tema, a trajanje na muzičkoj sceni kao i reakcija publike ono što potvrđuje kvalitet. U muzičkim vodama je od detinjstva, sa šest godina pobedio je na dečijem festivalu “Naša radost” u Podgorici. Solo karijeru je započeo 1992, a prvi album izdao dve godine kasnije.

Posle dvogoipogodišnjeg boravka u Parizu, poznati izvođač i kompozitor koji je televizijsku publiku i žiri oduševio maestralnim izvođenjima u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato”, kako je najavio, već u martu obradovaće publiku novim pesmama.