Pohvala takmičarima SSŠ”Miloš Crnjanski”

Učenici SSŠ”Miloš Crnjanki”, nosioci medalja sa republičkih takmičenja, ostavili svojoj školi male poklone.

Dobri rezultati i osvojene medalje sa gotovo svih takmičenja, na kojima su nastupali, đaci SSŠ “Miloš Crnjnski” su obeležili na poseban način. U fiskulturnoj sali, uz prisustvo drugih učenika i nastavnika prvi put je takmičarima na ovakav način ukazana čast. Kako je naveo direktor škole Milorad Karanović, namera je da svi učenici imaju dobre uzore, kakva su ovogodišnji takmičari:

-Hteli smo na ovako lep i gromoglasan način da sve naše takmičare, koji su osvojili naka od mesta na repobličkim takmičenjima  nagradimo malim simboličnim poklonom, u stvari jednom malom amajlijom, koja će ostati nama u školi za neka buduća vremena. Te predmete će videti naredne generacije, što nam je i bila namera.

Ekipno takmičenje kao i pojedinačno donosi priz

nanje samim takmičarima, ali i školi i gradu. SSŠ “

Miloš Crnjnski”će u školsku 2018/19. upisivati đake zainteresovane za smerove: Laboratorijski tehničar, Tehničar za zaštitu životnes sredine, Arhitektonski tehničar, zatim Prerađivač mleka i Pekar. Inače, škola je raspisala Nagradni konkurs za idejno rešenje pejzažnog uređenja školskog atrijuma. Konkurs je otvoren za sve učenike škole do petka, 15. juna 2018. godine.