Počinje Opštinska fudbalska liga Žitište – Kikinda

U trećem kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela gostuje ekipi „Bratsvo“ u Prigrevici. Trener Slobodan Mitrović napominje da očekuje tešku utakmicu, ali i da će prvotimci dati sve od sebe da izbore povoljan rezultat.

U Vojvođanskoj ligi- Istok OFK „Kikinda 1909“ sutra u 16 sati i 30 minuta dočekuje „Radnički“ iz Sutjeske. I ŽAK igra na domaćem terenu. U nedelju u 16 sati i 30 minuta domaćin je „Crvenoj zvezdi“ iz Vojvode Stepe.Sloboda“ iz Novih Kozaraca odlazi u Krajišnik gde ih dočekuje „Krajina“ .

U Područnoj ligi Zrenjanin igra se lokalni derbi između „Crvene zvezde“ i „Poleta“. Domaćini utakmice koja se igra u nedelju u 17 sati su Ruskosleci koji su se nalaze na prvom mestu na tabeli dok su Nakovčani šesti. Morinski „Delija“ putuje na megdan „Vojvodini“ iz Novog Miloševa.

Ovog vikenda startuje i Opštinska fudbalska liga Žitište- Kikinda u kojoj igraju bašaidska „Vojvodina“ i „Napredak“ iz Banatske Topole. U nedelju od 17 sati u prvom kolu „Vojvodina“ dočekuje „Napredak“ iz Česterega, a ekipa „Napretka“ putuje u Novu Crnju gde ih dočekuje „Roham“.

U nedelju počinje i prvo kolo KUP-a Srbije u odbojci. MOK „Kikinda“ igra protiv OK „Mladost“ iz Nove Pazove. Utakmica počinje u 16 sati u SC „Jezero“ . Iz MOK-a pozivaju ljubitelje odbojke da dođu i podrže odbojkaše koja ove godine ima ambiciju da se plasira u Drugu ligu.