Otvoreni bazeni SC “Jezero” počinju sa radom u subotu

Sezona kupanja na otvorenim bazenima SC “Jezero” počinje u subotu, kada je zvanično otvaranje  u Kikindi i u BVS. Radovi oko sređivanja i osposobljavanja tuševa, kabina, žardinjera, privedeni su kraju, rekao je zamenik direktora SC ” Jezero” Dragan Ziramov, a izvršena je i kontrola vode:

-Letnja sezona počinje 9. juna. Subota i nedelja će biti besplatna. Sve pripreme su odrađene. Cena karte je ista kao i prošle godine. Za odrasle, dnevni ulaz je 200 dinara, za decu 150 dinara, sezonska karta je 4500  za 50 ulazaka, a 3000 za 25 ulazaka. Karte se mogu iskoristiti do 31. decembra.

Zelene površine su takođe uređene, kako bi posetioci mogli porodično da uživaju i tokom celog dana, ali i da imaju prijatne uslove u senci drveća koje je formiralo poveće krošnje.

Ove godine osim standardnog termina, kada su bazeni na raspolaganju stanovništvu i sportistima, u planu je i kulturno zabavni program u večernjim satima. Radno vreme otvorenih bazena će bit u julu svakodnevno od pola deset do 18 sati, u julu će biti produženo do 19, da bi u avgustu bilo vraćeno na period od pola deset do 18 sati.