Otvorena nova pošta u Kikindi

U prisustvu predstavnika lokalne samouprave, Javnog preduzeća “Pošta Srbije” i građana u prvom rejonu, u ulici Braće Laković otvorena je pošta. Ovo je prvi put da u ovom delu grada postoji poštanski šalter. Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov rekao je da će lokalna samouprava uvek podržati dobre inicijative građana:

-Inicijativa za otvaranje pošte potekla je od stanovnika bivše Mesne zajednice “Braća Laković”. Mi smo ih podržali jer su građani ti koji najbolje znaju koji su problemi u delovima grada gde stanuju. Podržali smo njihovu peticiju i pošta je otvorena za vrlo kratko vreme. Grad Kikinda obezbedio je lokaciju, a na JP “Pošta Srbije” bilo je da opremi prostor i organizuje rad. U ovom delu grada ima oko 8.000 stanovnika i najbliža pošta bila je u centru grada. Na ovaj način dobrom delu sugrađana biće olakšan svakodnevni život.

 

Srđan Milanović, direktor funkcije poštanske mreže JP “Pošta Srbije” istakao je da je pored profitabilnog ovo javno preduzeće i društvena kompanija.

-U ovom delu grada ima oko 2.900 domaćinstava, a posluje oko 30 pravnih subjekata. Za njih su obezbeđene najsavremenije poštanske i poštansko platne usluge. Nadamo se da će im ova ekspozitura učiniti život lakšim. Nastavićemo da osluškujemo zahteve građane i privrede ida sa njima sarađujemo na obostrano zadovoljstvo – dodao je Srđan Milanović, JP “Pošta Srbije”.

Pošta će raditi od svakog radnog dana od sedam do 14 sati.