Osnovci uživali u druženju sa omiljenim zvezdama

Manifestacija “Raspust za sve” prvi put se organizuje u našem gradu i sudeći prema interesovanju osnovaca za programe u centru grada, trajaće još dugo. Druženje sa poznatim jutjuberima i pevačima naši mladi Kikinđani su pozdravili plesom. Nakon toga usledilo je druženje sa poznatom jutjuberkom Anom Lazarević. Sedamnaestogodišnja jutjuberka ima veliki broj pratilaca na internetu i drugi put je posetila naš grad. Otkrila nam je kako izgleda njen život. Pored jutjuba voli fudbal ,a u narednom periodu planira da se ostvari u muzičkim vodama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Život jutjubera zahteva puno rada. Važno je da snimamo i kačimo klipove na jutjub, ali ništa nije teško kada nešto voliš i kada znaš da ćeš imati brojnu publiku koja te voli i podržava. Poruka koju šaljem pratiocima je da nikada ne odustaju – istakla je Ana Lazarević.

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, drugi put nastupila je pred kikindskom publikom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Pamtim koliko sam ja jedva čekala da počne letnji raspust i drago mi je što kikindski mališani najlepši period godine počinju sa mnom. Prošlo je nekoliko godina od mog prvog gostovanja u Kikindi, a mladi su i ovog puta pevali i igrali sa mnom – dodala je Sara Jovanović.

Osnovci nisu krili oduševljenje što im je raspust počeo u druženju sa njihovim omiljenim zvezdama. Njihova očekivanja mladih su ispunjena, a sada im sledi uživanje u letu.