OK „Kikinda“ sledeće sezone u višem rangu takmičenja

Kraj sezone bio je povod da se sumiraju utisci u OK „Kikinda“. Iza nas je veliki uspeh, jer su sve kategorije napravile zapažene rezultate, ističe predsednik kluba Dragan Pecarski. Kadetkinje su prošle u drugi krug takmičenja. Sa druge strane, mlađe pionirke dobro su parirale starijim igračicama iz svoje lige. Najveći uspeh ostvarile su seniorke:

-Prva ekipa napravila je zavidan uspeh. Svi smo ga potajno priželjkivali, ali smo bili oprezni, jer je konkurncija bila jaka. Ekipa je za godinu dana sastala i naprravila sjajan rezultat ušavši u Drugu ligu Sever.

Čelna pozicija tabele nakon prvenstva ponos je svih igračica. Kapiten ekipe Dejana Petkov ističe da je posebno zadovoljstvo osvojiti prvo mesto u jakoj konkurenciji kakvu su imali tokom sezone. Ona je iznela i svoje mišljenje o budućim protivnicama:

-Budući da smo pre dve godine igrale u toj ligi, poznata nam je konkurencija. Svesne smo da je u pitanju ozbiljniji rang, da moramo više da treniramo i da ulažemo još truda.

Ulazak u viši rang takmičenja veoma je važna za klub, ali nam je potrebna pomoć i podrška, ističe trener seniorske ekipe Vladimir Martinov:

-Očekujemo da će ovaj grad i naši sugrađani nagraditi ove devojke. Želimo da se sci probude i shvate da je za ovu decu sport od presudnog značaja.

On ističe da bi želeo da sastav ove ekipe ostane nepromenjen. Ipak, dve devojke odlaze da studiraju, te će se situacija donekle promeniti. Ono što se ne menja je entuzijazam devojaka, trenera i rukovodstva da nastave sa dobrim rezultatima.