OFK “Kikinda 1909” nije uspela da odbrani lidersku poziciju

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 6. kolu OFK “Kikinda 1909” u derbi utakmici rezultatom 2:2 remizirala je protiv “Naftagasa” iz “Elemira”. Tim sa Gradskog stadiona nije iskoristio priliku da odbrani lidersku poziciju na domaćem terenu, a dva gola za Kikinđane postigao je Saša Kresoja. ŽAK je Krajišniku sa 2:1 poražen od „Krajine“.Na tabeli OFK „Kikinda 1909“ nalazi se na trećem mestu sa 13, a ŽAK je 15. sa četiri boda.

Odigrano je i 6. kolo Srpske lige “Vojvodina”. Ni fudbaleri “Kozare” iz Banatskog Velikog Sela nisu iskoristili prednost što igraju kod kuće jer su novosadske “Mladosti” izgubili sa 3:0. I “Sloboda” iz Novih Kozaraca pretpela je poraz od 3:0 u Vršacu od istoimene ekipe . Nakon 6. kola oba srpskoligaška tima iz našeg grada imaju po pet osvojenih bodova s tim što je “Kozara” 15., a “Sloboda” 16. na tabeli.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 5. kolu ruskoselska “Crvena zvezda” sa 3:1 na domaćem terenu slavila je protiv ekipe „MSK“ iz Mihajlova. “Delija” je u Mokrinu sa 4:0 poražen od ekipe „ASK“ iz Aradca. “Vojvodina” iz Bašaida u Kleku je sa 3:2 savladala istoimenu ekipa. Nakovački “Polet” je u Novom Miloševo protiv „Vojvodine“ pobedio rezultatom 3:1.“Crvena zvezda” iz Ruskog Sela sa 13 bodova nalazi se na drugom, “Polet” je sa bodom manje treći, a bašaidska “Vojvodina” sa 12 bodova zauzima četvrtu poziciju na tabeli. “Delija” je 11. sa šest poena.