Odličan učinak fudbalskih klubova u sve četiri lige

U četvrtom kolu Srpske lige – Vojvodina „Kozara“ iz Banatskog Velikog Sela remizirala je rezultatom 0:0 u Novim Banovcima protiv ekipe „Omladinca“. Nakon dva poraza u prethodnim kolima u upravi kluba ističu da je osvojeni bod značajan, a prekinuta je i serija poraza. „Kozara“ sa četiri boda zazuzima 11. mesto na tabeli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Vojvođanskoj ligi- Istok „Sloboda“ iz Novih Kozaraca na svom terenu sa 3:0 pobedila je “Jedinstvo“ iz Novog Bečeja. OFK „Kikinda 1909“ na gostovanju u Srpskoj Crnji protiv „Budućnosti“ ostvarila je važnu pobedu rezultatom 3:1. I ŽAK je na domaćem terenu sa 3:2 savladao „Borac“ iz Starčeva. Posle četiri kola „Sloboda“ se nalazi na četvrtom mestu sa osam bodova, OFK „Kikinda 1909“ je 10. sa šest bodova koliko ima i ŽAK na 11. poziciji.

U Područnoj ligi Zrenjanin „Polet“ iz Nakova kao domaćin pobedio je sa 3:0 „Mladost“ iz Lukićeva. Mokrinski „Delija“ je sa 2:1 savladao „Borac“ iz Aleksandrova, a ruskoselska „Crvena zvezda“ je sa 1:0 izgubila na gostovanju od „Kleka“ . Crvena zvezda“ trenutno je četvrta na tabeli sa devet bodova, „Polet“ je sedmi sa šest, a „Delija“ sa istim broj bodova zazuima 10. poziciju.

U drugom kolu Opštinske fudbalske lige Žitište- Kikinda bašaidska „Vojvodina“ sa 7:1 je u Hetinu savladala „Terekveš“. „Napredak“ iz Banatske Topole je igrao nerešeno 2:2 sa „Begom“ iz Novog Itebeja .Na drugoj poziciji na tabeli je „Vojvodina“ sa šest bodova, dok je „Napredak“ šesti sa jednim bodom.