Odbojkaški timovi završavaju prvenstvo

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo, a svi klubovi iz Vojvođanske lige Istok mečeve igraju sutra. Nakon dva teška uzastopna poraza, OFK „Kikinda 1909“ pokušaće da na svom terenu prekine ovaj loš niz, a ovonedeljni rival mu je „Vojvodina 1928“ iz Perleza. Pred domaćim navijačima igraće i „Sloboda“ protiv „Sloge“ iz Plandišta i „Polet“, koji će biti domaćin „Jedinstvu“ iz Banatskog Karađorđeva. U goste ovog vikenda odlaze fudbaleri „Kozare“ koji igraju protiv „Mladosti“ iz Omoljice, dok će ekipa „ŽAK“-a u Žitištu odmeriti snage sa „Begejom“. Sve utakmice počinju u 15 sati i 30 minuta.

U nedelju se igra i 19. kolo Područne lige Zrenjanin. Ruskoselska „Crvena zvezda“ ugostiće „Vojvodinu“ iz Novog Miloševa, a bašaidska „Vojvodina“ „Mladost“ iz Lukićeva. Mečevi počinju u 16 sati.

Na teren će i košarkaši, koji igraju u Drugoj ligi Sever. „Vojvodina“ iz Bašaida sutra će u hali „Jezero“ od 17 sati i 30 minuta odmeriti snage sa somborskim „Džokerom“, dok „Velika Kikinda“ u gostima igraju protiv „Sivca“.

Kraju se privode odbojkaška prvenstva. Igračice „Kikinde“ sutra igraju poslednje kolo u Drugoj ligi Sever, u kojem će u hali „Jezero“ od 18 sati dočekati „Volejstar“ iz Sombora. Kikinđanke sezonu završavaju neslavno, jer se sa svega dva boda i bez jednog dobijenog meča nalaze na poslednjem mestu tabele. MOK „Kikinda“ u poslednjem meču Prve vojvođanske lige, u hali „Jezero“ od 15 sati, ugostiće „Stražilovo“ iz Sremskih Karlovaca. Za kikindske odbojkaše ovo je i poslednja provera pre završnicu Kadetskog prvenstva Vojvodine, koje se igra 14. aprila.