Obeležen dan SSŠ „Miloš Crnjanski“

vlcsnap-2016-10-26-13h24m56s78

U Srednjoj stručnoj školi „Miloš Crnjanski“ prigodnim programom obeležen je dan ove obrazovne ustanove, odnosno datum rođenja čuvenog pisca čije ime nosi ova obrazovna ustanova. Gosti današnjeg programa su đaci i učenici Srednje škole „Grigor Mojsil“ iz Temišvara, sa kojima škola „Miloš Crnjanski“ već godinama ima odličnu saradnju. Posle nastave, koja je organizovana na početku dana, usledile su različite aktivnosti. Organizovani su kviz znanja i sportske program.

Dragana Bubalo, koja već dugo radi u Školi „Miloš Crnjanski“, nedavno je postala v.d. direktorice ove obrazovne ustanove.

-Biti direktor škole je kompleksan posao i veliki profesionalni izazov. Uvek ima mesta napretku i mi ćemo se truditi da naša škola nastavi sa pozitivnim rezultatima, dodaje Bubalo.

Na svečanoj priredbi učenici su pokazali svoje muzičke, recitatorske i glumačke talente.Osim učenika Srednje stručne škole „Miloš Crnjanski“ u priredbi su učestvovali i đaci Ekonomsko-trgovinske škole i studenti Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača.