Novi izazovi su naša snaga da istrajemo u cilju Vašeg informisanja – 16 godina Televizije Kikinda

Ono što danas prepoznajete kao “Televizija Kikinda” nastalo je 2005.godine kao TV Rubin, deo Radio televizije Kruševac.  Od 2020. godine, uvodi novi vizuelni identitet koji podrazumeva novo ime, novi logo, kao i redizajn programa.

U periodu iza nas, menjale su se mnoge stvari i događaji ali smo mi nastojali da pravimo male korake koji će na kraju ipak dovesti do napretka i cilja da svaki građanin Kikinde, na vreme, dobije tacnu informaciju.
  
U programskoj šemi TV Kikinda zastupljeni su svi segmenti života od informative, politike, kulture do dečijih i dokumentarnih sadržaja.

 U skladu sa razvojem novih tehnologija, za poslednjih 16 godina, od emitovanja televizijskog programa u našem gradu, i naš put transformacije podrazumevao je prelaz na rad 24-časovne platforme koja sada osim televizije podrazumeva web i mobilnu mogućnost praćenja aktuelnosti iz Kikinde ali i šireg područja.

Povezivanjem sa mrežom lokalnih televizijskih stanica pružamo mogućnost kikindskoj televizijskoj publici da se informiše o događanjima u drugim mestima Srbije ali u isto vreme da se prilozi iz našeg grada u cilju bolje popularizacije emituju u programima partnerskih televizija.
 
Iako je iza nas dugogodišnje iskustvo, ozbiljni izazovi su tek pred nama.  Nastojaćemo da budemo dinamičan lokalni brend  ali i da zadržimo duh tradicionalne lokalne televizije. Predstoji nam period unapređenja programa, kadra, edukacije mladih, izrade konstantno kvalitetnog programa.
  
Naš zadatak je da Vama pomažemo da budete informisani i da se povezujemo u zajednici u kojoj živimo.