Neda Ukraden kao vera u lepotu i uspešnost i u zrelim godinama. Žena-ženi

Potvrđena estradna zvezda Neda Ukraden održala je koncert u hali SC „Jezero“. Kako je u svojoj izjavi rekla, veliko joj je zadovoljstvo što je i ovoga puta, u saradnji sa gradom Kikinda, koji je ovaj koncert poklonio sugrađanima, baš ona imala tu mogućnost da se još jednom predstavi Kikinđanima, za koje smatra da su izuzetna publika.

Ni celodnevna kiša kao opis šestog ovogodišnjeg marta, od jutra do kasno u noć nije mogla da osujeti sve koji vole muziku i pesmu proslavljene zvezde estrade, zvede pop zvuka, temperamentne Nede Ukraden. Veče muzike, romantike, veče igre i veselja, obično jeste opis večeri u kojoj nastupa Neda Ukraden, koja, kako kaže sa posebnim zadovoljstvom nastupa baš u našem gradu:

-Biće i starih i novih hitova i ove večeri. Meni je drago što sam dio ovih koncerata. Jako mi je drago što sam u Kikindi ponovo. Imate fantastičnu publiku, to publika koja voli i pop i sevdalinke, bar što se mene tiče. Kada je osmi mart u pitanju i samo obeležavanje, naša sagovornica pripada redu onih žena, koje smatraju da nije samo osmi mart, već da je svaki dan pravi dan za lepe gestove i manire.

-Da vam kažem, mi pjevači nemamo praznike i kada ljudi praznuju , mi pjevamo..

Koncert koji je trajao skoro dva sata propratio je popriličan broj sugrađana, pa su sva sedišta u hali bila popunjena. Ipak najbolja atmosfera je vladala oko same bine gde su oni najveseliji igrali i pevali uz Nedine hitove.

Pevala je Neda poznate pesme, Oči tvoje govore, Zora je svanula, hitove sedamdesetih i osamdesetih, sevdalinke, a često poređena sa Tinom Tarner pokazala je da može da parira i toj svetskoj zvezdi, kako glasom tako i stasom žene, koja u avgustu ulazi u osmu deceniju života.