Ne prljaj. Nemaš izgovor

Društveno odgovorna kampanja Kompanije SBB pod nazivom “Ne prljaj. Nemaš izgovor” pokrenuta je prošle godine i dala je veoma dobre rezultate. Kikinda je prvi grad u Srbiji u kojem je ponovo pokrenuta u 2017. godini uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

-Po treći put Grad Kikinda, sekretarijati za zaštitu životne sredine i inspekcijske poslove pridružili su se akciji uređenja grada koju je organizovala Kompanija SBB. Ovoj akciji priključili su se i članovi udruženja građana “Dora” i pokret izvđača – istakla Miroslava Krnić, sekretarka Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Odgovorno ponašanje prema životnoj sredini osnovni je motiv Kompanije SBB da pokrene akciju koju je podržalo 20 lokalanih samouprava u Srbiji.

-Kampanju koju smo započeli nastavićemo i u narednom periodu. Dobili smo veliku podršku građana, gradova, organizacija i naših partnera. Drago nam je što i ove godine realizujemo akciju koju građani prepoznaju i pozdravljaju – rekao je Nenad Tešin, menadžer poslovne jedinice SBB-a.

Tokom prepodneva očišćen je deo Galadske, a u nedelju od 9 do 12 čistiće se deo od ulice Vojvode Putnika do Hajduk Veljkove.