Nastavljaju se prvenstvene utakmice

U 14. kolu Srpske lige VojvodinaKozaraiz Banatskog Velikog Sela odlazi u Bačku Palanku gde ih očekuje OFK „Stari grad“. “Slobodaiz Novih Kozaraca sutra u 14 sati dočekuje „Tisu“ iz Adorijana.

U Vojvođanskoj ligi “Istok” u 12. kolu OFK “Kikinda 1909” putuje u Novi Bečej gde igraju sa „Jedinstvom“. ŽAK putuje u Vojvodu Stepu na megdan „Crvenoj zvezdi“.

U Područnoj ligi Zrenjanin u 13. kolu prvoplasirana ruskoselska „Crvena zvezda“ igra sa „Borcem“ u Aleksandrovu. Polet“ iz Nakova u nedelju u 14 sati na svom terenu domaćin je „Potisiju“ iz Knićanina. I fudbaleri „Delije“ iz Mokrina igraju kod kuće sa ekipom „MSK“ iz Mihajlova. “Vojvodina” iz Bašaida slobodna je u ovom kolu.

U 4. kolu ARKUS lige Srbije rukometaši „Kikinde Grindex“ putuju u Crvenku gde ih očekuje istoimena ekipa.

Rukometašice „Kikinde“ u 3. kolu Super B lige sutra putuju u Sremsku Mitrovicu gde igraju duel sa ekipom “Srema”.

Košarkaši „Velike Kikinde“ 4. kolu Prve srpske lige pokušaće da upišu prvu pobedu na domaćem terenu. Sutra u 20 sati u SC „Jezero“ igraju sa „Dunavom“ iz Apatina.

U 3. kolu Prve ženske regionalne lige Srbije košarkašice „Kikinde“ takođe sutra u 17 sati i 30 minuta na parketu hale „Jezero“ dočekuju „RAS“ iz Beograda.

Vaterpolisti ŽAK-a u 3. kolo Prve B lige sutra na bazenima u Kikindi igraju utakmicu sa ekipom „Sava“ iz Šapca

MOK u 4. kolu Druge savezne lige u SC „Jezeru“ u nedelju u 17 sati dočekuje „Partizan“ iz Bača. . U 2. kolo Prvej vojvođanske lige odbojkašice „Kikinde“ takođe u nedelju, ali od 14 sati ugostiće „Vršac“ .Tim „KI 0230“ slobodan je u ovom kolu.