“Narandžasto pleme” šampion Srbije u fleg fudbalu

Ženski deo ekipe Mamuti, Narandžasto pleme postalo je šampion Srbije u fleg fudbalu. Njihova liga sastojala se od tri turnira; nakon prvog odigranog u Kikindi, Kikinđanke su bile odlične sa 3-0, posle drugog i dalje su držale vrh tabele sa skorom 5-1, da bi na trećem samo utvrdile svoje prvo mesto konačnim rezultatom 7-2.

Na ovaj način Narandžasto pleme iz Kikinde došlo je do svoje prve šampionske titule u istoriji kluba.

Za MVPa lige izabrana je Jelena Uverić RB/WR kikindskog tima.

Izuzetno sam ponosna na svoju ekipu i na to šta smo postigle ove sezone. One su jako mlade i tek dve godine igraju zajedno, ali su se pokazale kao odlične saigračice i teške protivnice i samim tim i nagrada nam je došla. Počastvovana sam što sam kao neko ko je veteran u fudbalu svoju poslednju sezonu odigrala baš u ovakvom sastavu i što smo uspele da prvi put osvojimo zlato za naš klub”, istakla je MVP prvenstva Jelena Uverić koja se na najbolji mogući način oprostila od fudbala.

Želeo bih da se zahvalim svima koji su navijali za nas, koji su nas podržavali od početka do kraja. Ponosan sam na moju ekipu kako su odigrale ova tri turnira, mislim da su naporni treninzi doneli ovaj rezultat. Čekali smo na ovu priliku i ovu nagradu za sav trud uložen od strane svake igračice. Ovo je još uvek sport u razvoju, potrebno je još devojčica kako bi se i dalje uspesi nizali. Ovom prilikom bih pozvao sve devojčice uzrasta od 9 godina pa na više da se pridruže našem timu. Ovo je pre svega interesantan sport koji imate priliku da trenirate i igrate u vašem gradu. Pridružite se plemenu da zajedno branimo titulu – poručio je trener Branislav Fekete.

Šampionke Srbije- Kikinda Narandžasto pleme: Jelena Uverić, Bojana Milošević, Sanja Štetin, Tamara Milošević, Branislava Ludajić, Taša Ziramov, Mina Milosavljev, Jasmina Jerković.