Najmlađe Kikinđanke briljirale na konkursu „Egipat u očima deteta“

vlcsnap-2016-10-03-11h52m21s150

Deca PU „Dragoljub Udicki“ učestvovala su na likovnom konkursu egipatske ambasade u Beogradu pod nazivom „Egipat u očima deteta“. Šest devojčica iz vrtića „Miki“ ostvarilo zapažene rezultate. Mila Tot osvojila je zlatnu medalju, a Genoveva Igid srebrnu, dok su Milica Boberić, Jovana Svirčev, Sara Jovanović i Nina Gaćina nagrađene plaketama.

Vaspitači Dragoslav Tanackov, Spomenka Tot i Radmila Rosić kažu da je ova tema bila dobrodošla za vaspitno-obrazovni rad, jer su se deca tako upoznala sa temom „Put oko sveta“. Oni su veoma ponosni na devojčice, koje su sada učenice prvog, odnosno drugog razreda.

Pohvaljena su i sva ostala deca koja su učestvovala na nagradnom konkursu, a v.d. direktora PU „Dragoljub Udicki“ Stanislava Hrnjak istakla je da su svi oni pravi ambasadori našeg grada.

-Ovo je jedan u nizu konkursa, koji je pokazao lep rezultat za PU „Dragoljub Udicki“ i osvedočio da naši vaspitači zaista marljivo i vredno rade sa decom, dodala je Hrnjak.

Predškolska ustanova nagradila je prigodnim paketima najuspešnije, uz nadu da će se ovakvi uspesi nizati i u narednom periodu.