Motoristi kluba “Noćni vukovi” odali počast precima

Tridesetak članova kluba “Noćni vukovi” ogranaka iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske i drugih mesta u Srbiji posetili su danas Kikindu. Zajedno sa bajekrima iz kluba “Ki riderss” odali su poštu precima koji su izginuli u Prvom svetskom ratu.
-Cilj posete je da naši gosti polože venac na spomen kosturnicu palim borcima u Prvom svetskom ratu gde su sahranjeni srpski, ruski i rumunski vojnici. Ujedno na ovaj način bolje ćemo se upoznati i sarađivati – rekao je Velimir Barbulov, predsednik UO “Ki riders”.


Moto klub “Noćni vukovi” je najstariji klub u Rusiji, a ogranci u Srbiji foirmiraju se od pre devet godina . Lala iz Novog Sada ističe da svakodnevno dolaze novi članovi.
-Vozimo se da nas ljudi upoznaju i vide. Danas je i bajk šou u Sevastopolju, pa nas je manje jer su mnogi naši članovi otišli u Rusiju – rekao je Siniša Beljin Lala.


Sa motoristima je bila i Dragoslava Stepanov Stojić kojoj je ljubav prema dvotočkašima preneo suprug i za više od dve decenije zajedno su prešli nebrojano kilometara.
“Noćni vukovi” krenuli su iz Žablja, do Zrenjanina, a nakon Kikinde putuju u Suboticu.Prisustvovaće i svečanosti povodom 103 godine od Cerske bitke.