“Morski svet” u Centru lepih veština

Mališani, uzrasta od tri do šest godina kroz trodnevni kamp, u Centru lepih veština, uče o podvodnom svetu, o meduzama, vrstama riba, kao i o morskim biljkama. Kako objašnjava koordinator kampa, Aleksandra Ludajić, kreativni kamp ima i zadatak da najmlađe sugrađane polako uvede u predsojaću nastavnu godinu u vrtićima, koja počinje za desetak dana.

Trodnevni kamp i zanimljiva atmosfera okupila je trinaestoro mališana da kroz temu „Podvodni svet“ uživaju u druženju i u zabavnoj edukaciji u Centru lepih veština. Tema i način obrade primeren je uzrastu, navela je koordinatorka kampa Aleksandra Ludajić i dodala:

-Ugostili smo decu od tri do šest godina i pripremili za njih jednu priču o  podvodnom svetu. Upoznajemo ih, putujući našom podmornicom, sa podvodnim biljnim i životinjskim svetom. Kroz mnoge radionice koje su lepe, kreativne, edukativne, ali pre svega jako zanimljive za njih upoznajemo ih sa podzemnim svetom. Tema za prvi dan je bila Upoznavanje sa ribom Nemo i njegovim drugarima. Danas smo upoznali druge stanovnike podvodnih dubina, poput meduza

Kamp je počeo juče, kada su mališani imali mogućnost da se upoznaju sa ribicom Nemo, dok su danas već radili opis i drugih stanovnika morskih dubina. 

U Centru lepih veština već najavljuju i trodnevni „Kamp za školsko zagrevanje“, od 26 do 28 avgusta, a 31. će upriličiti ješ jedan Mini koncert za bebe.