Miss Kikinde je Anđela Majkić

U izboru za „Miss Kikinde“ učestvovale su i devojke koje dolaze i iz drugih krajeva Vojvodine. Tako je ova titula pripala Anđeli Majkić iz Bačke Topole. Ova učenica senćanske gimnazije nije se nadala pobedi. Želja joj je da završi školu i upiše fakultet, a o ambicijama vezanih za izbor za Miss Srbije kaže:

-Treba se nadati najboljem i verovati u sebe.

U žiriju za izbor za „Miss Kikinde“ našla se i aktuelna najlepša devojka Srbije Anđelija Rogić. Kako kaže, ova titula promenila joj je život iz korena. Istakla je i da je Anđelu Majkić energija izdvojila iz konkurencije od 12 devojaka i zbog nje je izabrana za najlepšu.

Organizatorka ovog takmičenja Đurđina Vojvodić istakla da sve devojke i dalje imaju šansu da budu izabrane za „Miss Srbije“, a da Anđelu sada očekuju pripreme za finalno takmičenje.

Prva i druga pratilja bile su Aleksandra Veselinov i Dunja Marinković, koje dolaze iz Zrenjanina. Osim titule najlepše devojke i direktnog plasmana u finale takmičenja za Miss Srbije, Anđela Majkić dobila je i punu stipendiju jednog koledža“.